Dominic Scott
CEO / OWNER

Petru Bozeşan

Antrenor personal cu o experienţă de peste 10 ani, Petru ajută oamenii să-și atingă obiectivele.Este unul dintre acei oameni cărora le place să crească în toate aspectele vieţii și îi inspiră pe cei din jur să facă același lucru.

Culturist natural, a câștigat titlul de campion național în 2017, la categoria men’s physique. Puteti să cititi mai multe  aici despre activitatea lui sportivă.

Licențiat în stiinte economice si kinetoterapie si cu un master în fitness și o pasiune nebună pentru psihologie și marketing, FITFAM este combinația tuturor cunoștințelor pe care le adună constant.

Având o minte permanent curioasă, un corp puternic și o voință care poate mișca munți, Petru a început să lucreze la dezvoltarea proiectului FitFam încă din anul 2016.

Super Puteri

  • Poate să ridice obiecte extrem de grele
  • Poate să facă oamenii să râdă
Dominic Scott
CTO / Co-Founder

Cornel Raiu

Cornel este un Jedi atunci când vine vorba de dezvoltare web și aplicații mobile.

Din poziția de C.T.O, co-fondator și creier al FITFAM, a reușit să pună în cod ideile propriului său antrenor personal – Petru Bozeșan –  și dacă ceva nu funcționează în aplicația noastră, e probabil din cauza lui * râzând *.

Super Puteri

  • Poate să scrie cod 14 ore neîntrerupt
  • Poate să meargă cu bicicleta 50 km pentru că “de ce nu?”
  • Poate să bea o băutură energizantă şi imediat după să doarmă 10 ore
Dominic Scott
MANAGING PARTNER

Teodora Bozeşan

Teodora este inima FitFam și un adevărat artist, absolvind Academia de Muzică Gheorghe Dima în 2014 și cântând la violoncel de la vârsta de 7 ani, iubeşte arta şi îi place să faca ordine în dezordine. De asemenea, are o diplomă de master în management media din anul 2016, dar şi alte două certificări ca Manager în Resurse Umane şi Comunicare în afaceri.

Este o artistă de când se ştie. După absolvire a dezvoltat noi abilități în resurse umane, contabilitate și comunicare în afaceri. În 2016 și-a înființat propria companie, Fit in Cluj – Centrul pentru Educație şi Creativitate, unde își poate combina armonios abilitățile de afaceri cu cele artistice.

Un nativ când vine vorba de antreprenoriat și leadership, ne bucurăm să o avem ca şi partener la FITFAM.

Super Puteri

  • Poate ghida oamenii spre conştientizarea stărilor emoționale prin muzica ei
  • Poate conduce și îndruma o armată de amazoane mai bine decât Xena.