Aplicatia Fitfam

REGULAMENT DE REZERVĂRI ŞI APLICARE PENALITĂȚI

  • Intervalul orar în care se poate rezerva o ședință/sesiune de antrenament

1.1.O ședință/sesiune de antrenament se poate rezerva cu minim 2 ore înainte de începerea acesteia și doar la orele la care antrenorul a setat în aplicație că este disponibil.

  • Rezervarea unei ședințe/sesiune de antrenament

2.1.Ședința/sesiune de antrenament cu antrenorul personal ales se poate rezerva online din contul de membru. Rezervarea ședinței/sesiunii de antrenament prin apel telefonic sau contact direct cu antrenorul în afara aplicației FITFAM nu este permisă.

2.2.Numărul de ședințe/sesiuni de antrenament pe zi nu este limitat cu condiția să se respecte dispozițiile articolului. 

2.3. Pentru a participa la acestea, puteți opta fie că ele să se desfășoare consecutiv, fie în perioade diferite de timp ale zilei, și conform disponibilității antrenorului/antrenorilor, la aceeași sala de sport sau la săli / locații diferite.

2.4.În măsura în care se rezervă două ședințe/sesiuni de antrenament la săli diferite, trebuie să existe cel puțin două ore distanță între finalizarea primei ședințe/sesiuni și începerea celei de-a doua ședințe/sesiuni, pentru a se putea asigura participarea la acestea. 

  • Anularea/reprogramarea unei ședințe/sesiuni de antrenament

3.1.O ședință/sesiune de antrenament se poate anula doar online prin intermediul aplicației FITFAM cu cel puțin două ore înainte de începerea ședinței/sesiunii. Anularea unei ședințe/sesiuni de antrenament prin apel telefonic sau prin contact direct în afara aplicației FITFAM  nu este permisă. De exemplu, dacă ai rezervat o ședință/sesiune de antrenament care începe la ora 20:00, poți anula rezervarea online cel târziu până în ora 18:00. Pachetul de sesiuni/ședințe permite anularea  a maximum 2 ședințe/sesiuni de antrenament  în cadrul unui pachet de sesiuni/ ședințe achiziționat. 

3.2 Sesiunile/ședințele anulate se vor recupera în următoarea perioadă de timp respectând perioada  maximă admisă de 6 luni  în funcție de diponibilitatea setată de antrenor în aplicația mobilă FITFAM .

3.3 Ședințele/sesiunile de antrenament din cadrul unui pachet se pot reprograma doar  dacă antrenorul este notificat telefonic, prin social media (Facebook Messenger, Whatsapp, Instagram) cu minim 24H înainte de începerea sesiunii/ședinței pe care doriți să o reprogramați. În cazul în care antrenorul este notificat cu mai puțin de 24H înainte de începerea sesiunii/ședinței , atunci sesiunea/ședința  este considerată  efectuată și se pierde posibilitatea de recuperare a acesteia.

  • Neprezentarea la ședințe/sesiuni de antrenament fără anulare în prealabil

4.1.Pentru ședințele/sesiunile la care ați făcut rezervare în prealabil, dar la care nu ați participat sau pentru care nu ați anulat rezervarea în timp util, veți primi sancțiuni. Astfel, în măsura în care nu v-ați prezentat la o ședință/sesiune de antrenament și nici nu ați anulat-o, sau ați anulat-o cu nerespectarea termenului în prealabil de 24H , ședința/sesiunea de antrenament se va considera ca fiind efectuată și se va scădea din numărul total de ședințe/sesiuni aferent pachetului de ședințe/sesiuni achiziționat. Acea ședință/sesiune  nu va mai  putea fi recuperată! 

  • Atragerea sancțiunilor

5.1.Prezentul Regulament de rezervări și penalități constituie anexă la contractul de membru încheiat și parte integrantă din acesta.